St.Mattheusschool, school voor ZMLK en SO
Naar hoofdpagina Informatie
Groepen
Nieuwsbrief
activiteiten

Fancy Fair: een groot succes !

Leerlingen van de St. Mattheusschool van de locatie Schoolstraat hebben woensdagmiddag 14 oktober ruim €500,- opgehaald, tijdens een door de Bruggroep A en personeel, georganiseerde Fancy Fair.

De leerlingen zijn het schooljaar gestart met een project over oorlog en vrede.
Hierdoor ontstond het idee om een inzamelingsactie te organiseren. Het doel werd WARCHILD.

De leerlingen maakten zelf kunstwerken en artikelen die door Axel te koop werden aangeboden, er was een spelletjes parcours voor de kinderen waar Patrick de kaartverkoop voor deed en Florian alles in het gareel hield, Robert en Mitchell hebben bezoekers voorzien van een heerlijke handmassage, Joarmin verkocht limonade en Reggy bemande drie tafels van de rommelmarkt.

De leerlingen hebben hard gewerkt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Halverwege de middag werd er een optreden verzorgd met ingestudeerde nummers van Jan Smit en Guus Meeuwis, maar ook eigen repertoire was te horen.
Het aanwezige publiek was onder de indruk!

Aan het eind van de middag hebben de leerlingen het bedrag van ruim €500,- overhandigd aan Maria, een vertegenwoordiger van WARCHILD.
Fancy Fair een groot succes!
De leerlingen en het personeel van de St. Mattheusschool willen alle buurtbewoners en bezoekers bedanken voor hun komst.
Ook bedanken zij al het personeel van bakkerij Klootwijk, drogisterij Etos, Salt en Pepper Kappers, Wato Watersport Events en de familie Rijsdijk voor de financiële bijdrage voor het goede doel.

Het was een zeer geslaagde middag.

 algemeen

informatie

de school