St.Mattheusschool, school voor ZMLK en SO
algemeen Informatie
Groepen
Nieuwsbrief
activiteiten

EEN OUDERE JONGERE (!?)
(de verjaardag van Geert-Jan Reinalda, directeur)

Op 11 maart was het zover: wekenlang waren in het diepste geheim allerlei activiteiten gepland om het vijftigjarig verjaardagsfeest van onze directeur, meester Geert-Jan, op te fleuren.
Op de Larikslaan werd hij onthaald door de leerlingen en het team met een rolstoel, warme pantoffels en twee strenge bejaardenverzorgsters. In de aula werden eerst door Carl Nooten met wat oefeningen de stramme spieren van alle aanwezige 50-plussers losgemaakt.
Daarna waren er optredens van alle groepen met liedjes uit de oude doos. Van "Ik zou je het liefst in een doosje willen doen" via "M'n opa" tot "De glimlach van Geert-Jan (een kind)".

's Middags werd meester Geert-Jan feestelijk ontvangen op de Assendelftstraat. Hier was ter ere van zijn verjaardag een fantastische taartenbakwedstrijd georganiseerd.
Meester Geert-Jan was de inspiratiebron voor de taartenbakkers en zat in de jury. Hij moest ze allemaal proeven en keuren.
De prijs voor de mooiste taart (de "vlindertaart") ging naar middengroep B. De eindgroep won de eerste prijs voor de lekkerste taart met hun "skiberg (soesjesberg) in Oostenrijktaart".
Meester Geert-Jan mocht de taart mee naar huis nemen en serveren aan de visite, die de volgende dag op het feest zou komen.

Zie de fotopagina's voor de verschillende fotoreportages.

 algemeen

informatie

de school