St.Mattheusschool, school voor ZMLK en SO
algemeen Informatie
Groepen
Nieuwsbrief

Geen commentaar ?

Een aantal leerlingen van de Assendelftstraat (VSO) zijn op woensdag 12 maart geïnterviewd door een reporter van de Okee-krant. Het VSO is ook lid van deze krant, die speciaal gericht is op mensen die moeite hebben met lezen.
Verschillende onderwerpen kwamen aan de orde en iedereen deed zijn of haar zegje. De leerlingen mochten zelf een een onderwerp uitkiezen: werk, vrije tijd, televisie, sport, hobby's, internet of vakantie.
Na het interview werden er foto's van de leerlingen gemaakt.
De komende 3 nummers van de Okeekrant staan ze erin, onder de rubriek "Aan het woord".


Het is in ieder geval zeker dat de interviews verder gaan dan menig interview met een hedendaagse beroemdheid want "geen commentaar" hebben we niet gehoord.

Voor meer foto's van het interview kunt u terecht op de fotopagina.


De Okee-krant is een uitgave van Uitgeverij Eenvoudig Communiceren gericht op mensen die moeite hebben met lezen. De Okee-krant biedt een mix van nieuws, informatie en entertainment. Zo staat in de Okee-krant iedere maand het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast staan er in de krant leuke weetjes en praktische verhalen met tips en uitleg.

Het taalgebruik in de krant is eenvoudig, maar niet kinderachtig. De zinnen zijn kort. Moeilijke woorden worden waar mogelijk vermeden of verklaard in een woordenlijst. De informatie wordt altijd stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met duidelijke foto’s en illustraties.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Eenvoudig Communiceren.
 algemeen

informatie

de school