St.Mattheusschool, school voor ZMLK en SO
Actueel nieuws
Groepen
Nieuwsbrief
activiteiten

KAMPWEEK 11 - 13 april 2015

De groepen Oscar en Tommie gaan op maandag 11 mei op kamp naar het vertrouwde adres in Bergeijk.
Het thema van dit jaar is; "Disney".

Naast alle bekende Disney figuren zal vooral de sneeuwpop Olaf uit de Disney film Frozen een belangrijke gast zijn.
En hoewel we natuurlijk hopen op veel zon en net zulk mooi weer als vorig jaar, willen we niet dat hij daar last van heeft als sneeuwman zijnde, dus dat wordt nog wat.


DAG 1

Na een voorspoedige reis zijn we in het zonnige Bergeijk aangekomen. Vandaag hebben we spelletjes gedaan (tafelvoetbal, disney flessen omgooien, kringspelletje), Nemo geknutseld, chipsketting gemaakt, gewandeld naar het bos en lekker buiten gespeeld.

De kinderen genieten met volle teugen!
Voor het eten met zijn alle liedjes gezongen en gekeken naar een toneelstuk van Olaf en Elsa. Na de macaroni nog even televisie gekeken en lekker gedoucht. Nu slaapt (bijna) iedereen ....
Inmiddels hebben we al de eerste foto's! Klik hier.DAG 2

Vandaag de tweede dag in Bergeijk. Weer een hele zonnige dag. Na de ochtendgymnastiek lekker ontbeten. De boterhammen gaan er goed in!

Met elkaar gezelschapsspelletjes gedaan en een hele leuke speurtocht in het bos.

Lekker buiten geluncht en in de middag hebben we ons vermaakt met knutselen, spelen, wandelen, muziek en kringspelletjes. De stoelendans was een groot succes!!

Nadat Elsa en Olaf uit Frozen weer op bezoek zijn geweest , hebben we pannenkoeken gegeten. Vanavond gaan we nog kampvuur houden, dansen en een film kijken. Dat belooft een heel gezellige slotavond!!

Voor morgen staan er nog een geluidenspel in het bos en bingo op het programma. Voordat we de bus in stappen eten we nog een patatje.

Tot morgen!

Klik hier voor de foto's van vandaag.

  

het actuele weer
Klik op het plaatje hierboven voor het actuele weerbericht voor deze kampdagalgemeen

actueel

informatie

de school